TalkingChina обезбедува последователни услуги за преведување за CYBERNET

CYBERNET е посветен на обезбедување решенија за инженерски развој и интеграција, успешно соработува со медицински, академски и истражувачки и развојни единици за развој на напредни производи и проекти во различни области. Во април оваа година, TalkingChina главно обезбедуваше услуги за толкување на конференции за CYBERNET, со јазикот на кинески јапонски превод.

CYBERNET Group е напредна технолошка компанија за услуги CAE во Јапонија. Во Кина има основано Shayibo Engineering System Development (Shanghai) Co., Ltd. и има канцеларии во Шангај, Пекинг, Шенжен, Ченгду и други места за да обезбеди CAE технолошки услуги на локалните кинески клиенти и мултинационални компании, вклучувајќи процесна интеграција и мултидисциплинарно дизајн за оптимизација, оптички дизајн и услуги за мерење на оптичко расејување BSDF, научно пресметување и моделирање на системско ниво, алатки за индустриска симулација на Ansys, решенија за дигитална трансформација на PTC, како и професионални технички консалтинг, технички услуги и обука во сродни индустрии.

Со повеќе од 30 години CAE технолошки наследство од својата матична компанија CYBERNET, Shayibo се фокусира на воведување успешни искуства од различни земји во областа на истражување и развој на возила, нова енергија, мотори, индустриска опрема итн. во Европа, Америка и Јапонија, обезбедување на клиентите со напредни технолошки трендови и развојни средини.

Симултаното толкување, последователно толкување и други производи за толкување се меѓу врвните производи на преводот на TalkingChina. TalkingChina има акумулирано долгогодишно проектно искуство, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на проектот за услуги за толкување на World Expo 2010. Оваа година, TalkingChina е и официјален назначен добавувач на превод. Во деветтата година, TalkingChina обезбедува преведувачки услуги за Меѓународниот филмски фестивал и ТВ фестивал во Шангај.

Во иднина, TalkingChina ќе продолжи да се стреми кон извонредност со професионален дух, да им служи на клиентите посветено и да обезбедува силна јазична поддршка за клиентите.


Време на објавување: 12.08.2024