TalkingChina обезбедува преведувачки услуги за францускиот луксузен бренд Balenciaga

Следнава содржина е преведена од кинески извор со машински превод без пост-уредување.

Следнава содржина е преведена од кинески извор со машински превод без пост-уредување.

Balenciaga е луксузен бренд во Франција, поврзан со Kering Group.TalkingChina и Balenciaga воспоставија соработка во март оваа година, главно со превод на вести на брендови на кинески и англиски јазик.

Главните производи на Balenciaga вклучуваат машки и женски готови за носење, кожни производи, обувки, мириси и додатоци.Во 1917 година, Крист ó бал Баленсијага го основал семејството Баленсијага.

Според најновите вести, шоуто за издавање на серијата Balenciaga пролет 25 ќе се одржи во Шангај на 30-ти мај оваа година.Оваа серија опфаќа колекции и женска и машка облека, а ова шоу е и азиско деби на уметничката директорка Демна.По серијата пролет 23 од Њујоршката берза и серијата есен 24 од Лос Анџелес, Баленсијага повторно избра да го донесе овој настан од модната индустрија во Шангај, Кина.Ова не е само продолжение на стратегијата за глобализација на брендот, туку и демонстрација на нејзиниот акцент на кинескиот пазар.

TalkingChina има акумулирано долгогодишно професионално искуство во индустријата за мода и луксузни стоки и неодамна обезбеди услуги за толкување за Miu Miu, луксузен бренд под Прада Груп.Претходно, TalkingChina соработуваше со три големи групи за луксузни стоки, вклучувајќи ги, но не ограничувајќи се на LVMH Group, Louis Vuitton, Dior, Guerlain, Givenchy, Fendi и многу други брендови, Gucci на Kering Group, Boucheron, Bottega Veneta и Richemont Group, Vacheron Constantin. -LeCoultre, International Watch Company, Piaget итн.

Во соработка со Balenciaga, TalkingChina доби високо признание од клиентите за одличниот квалитет на услугата.Во иднина, TalkingChina ќе продолжи да се придржува до својата првобитна намера и целосно ќе им помага на клиентите да постигнат поголем успех во глобалниот развој со професионализам и ентузијазам.


Време на објавување: април-12-2024 година