TalkingChina обезбедува преведувачки услуги за Shinmaywa

Следнава содржина е преведена од кинески извор со машински превод без пост-уредување.

ShinMaywa Industries е основана на 5 ноември 1949 година и е единствениот производител на амфибиски авиони во светот со напредна технологија што може да постигне полетување и слетување на океанот и водата.Во ноември 2023 година, TalkingChina Translation постигна партнерство со Shinmaywa (Shanghai) Trading Co., Ltd., подружница во целосна сопственост на ShinMaywa Industries инвестирана во Кина, за да обезбеди преведувачки услуги.

Shinmaywa (Shanghai) Trading Co., Ltd. е основана во Шангај во 2004 година, специјализирана за продажба, одржување и поправка на опрема за автоматска обработка на жица и опрема за формирање вакуум филм.Во исто време, одговорен за бизнисот со прозорци на ShinMaywa Industries и домашно и на меѓународно ниво, и преземајќи ја функцијата на база на IP.

Шинмајва-1

ShinMaywa Industries е посветена на проширување на својот бизнис во пет главни деловни области: индустриски механички системи, авиони, специјализирани возила, течности и системи за паркирање.Производите на Shinmaywa ги користат големите производители на автомобили и електронски апарати во Кина, а клиентите покриваат различни делови на Кина.Соработката со кинеските претпријатија се уште се проширува.Овој пат, TalkingChinag Translation главно обезбедува преведувачки услуги за прирачници за производи за Shinmaywa, градејќи мост за да му помогне на Shinmaywa да обезбеди производи со висок квалитет и доверливи услуги.

Како добро воспоставена преведувачка компанија со седиште во Шангај, TalkingChina Translation им служи на различни механички и електронски индустриски претпријатија во последниве години, вклучително и Институтот за технологија и економија на инструменти, FLYCO, Baiyun Electric, Toshiba, TCL, Shanghai Liangxin Electric, Pioneer и други добро -познати автомобилски брендови како што се BMW, Ford, Volkswagen, Porsche, Automobili Lamborghini SpA итн. TalkingChina доби пофалби и признанија од клиентите за својот стабилен преведувачки тим, доследна и професионална формулација, одличниот квалитет на преводот и навремената брзина на одговор.

Во идната соработка, TalkingChina се надева дека ќе продолжи да работи заедно со клиентите и да постигне заеднички успех.TalkingChina, исто така, ќе се стреми подобро да ги задоволи нивните потреби за превод.


Време на објавување: Мар-08-2024